Image Alt

Rólunk

Szeged ékköve

Bárka

Szeged belvárosában, a Roosevelt tér és Móra Ferenc Múzeum között félúton, a belvárosi híd alatt található, 2021 májusában nyíló, melegkonyhával és széleskörű italkínálattal rendelkező bár vagyunk.
Exkluzív környezetben igyekszünk, kiemelkedő élményt nyújtani a hozzánk látogatóknak!

Hogy mi is az a Bárka élmény, amellyel tőlünk távozhatsz?!
Képzeld magad a Tisza partjára, mégis a nyüzsgő belváros közepére egy olyan helyre, ahol nap mint nap kellemesen töltheted az időt különböző zenés, kulturális programokkal vagy meccsnézéssel egybekötve.

Hűsítő koktélok, óriás televíziók, több mint 10 féle csapoltsör, ínycsiklandó ételek-legyen az reggeli, napi menü vagy a’ la carte fogások-társaságában.

A Bárka folytonos változatosságával fűszerezi meg a hétköznapokat. Szezonálisan megújuló étlapunk és itallapunk mellett, a bár kialakítása is rendszerint változik. Hiszen, nyáron egy több mint 300 férőhelyes terasszal, télen pedig üvegfalakkal körül ölelt fedélzettel várjuk Kedves Vendégeinket, Szeged Szívében!

Koktélok változatosak, egyediek. Az étlapról mindenki találhat magának megfelelő finom falatokat, nekem sikerült:). A személyzet kedves és segítőkész, viszont péntekre és szombatra minél előbb érdemes foglalni a nagy bulikra. Plusz pont a nagy TV-k miatt, szuper és nagyon élvezhető a meccsnézés egy jó sör társaságában.

Szombati sétánk alapján kerültünk a Bárka közelébe. Hidegre való tekintettel beültünk. Még nem láttuk ezt a helyet. Az étlapot nézve, gondoltuk kis adagokat kapunk. De amikor kihozták, rögtön láttuk, ebből elcsomagolás lesz. Hangulatos hely, jó étkekkel. Nagy adagok. Reális árak. Érdemes betérni.

Egy nagyon klassz hangulatú, egyedi, különleges hely a Bárka, amely egy szabadtéri, de részben mégis fedett/árnyékolt vendéglátó egység közvetlenül a Régi híd lábánál, pontosabban a híd alatt, ez adja a védettségét. Szemre változatos italkínálat. Laza, fiatalos hely.